Entreprenøren

Virksomheden Petri & Haugsted har været en fast kunde siden 2003.

Jeg startede med et projekt, sammen med min kompagnon Niels Thomsen, som gik ud på at modernisere en gammel database, der blev anvendt som sagsstyringsværktøj i kabel-afdelingen i virksomheden.

KASS

Kabel-Afdelingens Sags Styringssystem (KASS) var født og er det projekt jeg har været involveret i over den længste periode i min karriere.

Arbejdet med sagstyringssystemet har udviklet sig over tid, som de interne forretningsprocesser har udviklet sig.

Virksomhedens strategiske samarbejde med TDC har også givet anledning til en hel del ændringer  og opdateringer igennem årene.

Niels blev ansat i virksomheden og er nu kravstiller i forhold til nye opgaver.Graveportalen

GravePortalen
Graveportalen er virksomhedens digitalisering af medarbedjernes opgavehåndtering, alt lige fra intern kommunikation, til specifikationer i arbejdet, såsom ledningstegninger og gravetilladelser, til dokumentation før, under og efter udført arbejde.

Denne portal giver et stærkt grundlag for korrekt udført arbejde og for dokumentation over for kunden over hvad der er blevet udført.
Teknikerportalen

TeknikerPortalenTeknikerportalen er teknikernes pendant til Graveportalen.

Petri & Haugsted er ingået i et samarbejde med Eltel Networks og Munck forsyning om at levere fiberydelser til TDC under navnet "Fiber og anlæg".

Det er for dette samarbejde at Teknikerportalen er udviklet.

Som med Graveportalen håndteres alt lige fra intern kommunikation, til specifikationer i arbejdet, såsom ledningstegninger og gravetilladelser, til dokumentation før, under og efter udført arbejde.

Denne portal giver et stærkt grundlag for korrekt udført arbejde og for dokumentation af hvad der er blevet udført.